Pogoji akcije »60% znižanje cen na vse pohištvo + brezplačne storitve.«

Akcija na vse pohištvo!

seperator - kuhinje po meri

Akcija se upošteva kot 60 % popust na redno ceno lesenega dela kuhinj in ostalega pohištva. Akcija velja na kuhinje in ostalo pohištvo znamke Noblessa in Aria ki bo naročeno med 09. 05. – 31. 05. 2022 v salonih GA+kuhinje ali pri izrisu na domu. Iz akcije so izključeni predhodno narejeni izračuni in ponudbe ter predhodno avansirane kuhinje. Iz izračuna so izvzeti stroški nakupa na obroke, kredita. Akcija ne velja za gospodinjske aparate in dodatno opremo. Akcije se med seboj izključujejo, razen če je navedeno drugače. Popusti se med seboj ne seštevajo. Brezplačne storitve »Paket brez skrbi«  vam omogočimo ob nakupu lesenega dela kuhinje v vrednosti nad 2.000,00 €, z že upoštevanimi popusti. Storitve vključujejo: 3D načrtovanje kuhinje na domu ali v salonih; izmera prostora na domu; dostava nove kuhinje; vnos in montaža nove kuhinje; vnos in vgradnja gospodinjskih aparatov kupljenih v GA+kuhinje; 5 let brezskrbnosti. Brezplačne storitve ne vključujejo demontaže in odvoza stare kuhinje; priklopa gospodinjskih aparatov; predelave napeljav na obstoječi infrastrukturi; kakršnihkoli gradbenih del; odklopa aparatov iz omrežja (vodovodnega, plinskega, električnega). Načini plačila: gotovinsko, TRR, Maestro, BA kartice, debetne kartice in obročno odplačevanje, ki zajema kredite od 12 do 72 obrokov (do vrednosti 8.000,00 €) ter obročno odplačevanje s karticami Diners in NLB karticami.

Sodelovanje z Diners Club:

Ob plačilu s kartico Diners Club velja omenjena ugodnost “do 50% znižanje cen na vse pohištvo + priklop na elektro in vodovodno omrežje za 1€ + Paket brez
skrbi. Akcija velja do 15.12.2021 v salonih GA+kuhinje in se z ostalimi akcijami izključuje. Pred izrisom mora stranka obvestiti svetovalca o koriščenju akcije.

Akcija se upošteva kot 50 % popust na redno ceno lesenega dela kuhinj in ostalega pohištva, ki je bilo naročeno v salonih GA+kuhinje ali pri izrisu na domu. Iz akcije so izključeni predhodno narejeni izračuni in ponudbe ter predhodno avansirane kuhinje. Akcija velja za Diners Club člane in se izključuje z ostalimi akcijami podjetja Aparati d.o.o. 50 % znižanje prejmete na znamke kuhinj in pohištva Noblessa, Aria in Brigitte. Akcija ne velja za gospodinjske aparate in dodatno opremo. Akcije se med seboj izključujejo, razen če je navedeno drugače. Ob nakupu lesenega dela kuhinje nad 2.500,00 € z že upoštevanimi popusti, vam poleg znižanja nudimo priklop kuhinjskih aparatov na električno in vodovodno omrežje za samo 1,00€ (akcija »priklop na elektro in vodovodno omrežje za 1€« izključuje priklop pralnega, pralno sušilnega in sušilnega aparata). Brezplačne storitve »Paket brez skrbi«  vam omogočimo ob nakupu lesenega dela kuhinje v vrednosti nad 2.000,00 €, z že upoštevanimi popusti. Storitve vključujejo: 3D načrtovanje kuhinje na domu ali v salonih; izmera prostora na domu; dostava nove kuhinje; vnos in montaža nove kuhinje; vnos in vgradnja gospodinjskih aparatov kupljenih v GA+kuhinje; 5 let brezskrbnosti. Brezplačne storitve ne vključujejo demontaže in odvoza stare kuhinje; priklopa gospodinjskih aparatov; predelave napeljav na obstoječi infrastrukturi; kakršnihkoli gradbenih del ter odklopa aparatov iz omrežja (vodovodnega, plinskega, električnega).