Načrtovanje kuhinje, ki vas bo vsakodnevno navduševala…

Načrtovanje kuhinje zahteva posebno pozornost, ker je kuhinja investicija za daljše časovno obdobje. Od natančnosti in preciznosti pri načrtovanju pa je odvisno, kako bo potekalo delo in druženje v kuhinji. Verjemite, izplača se dobro premisliti, kaj nas je pri sedanji kuhinji motilo, oviralo, kaj smo v stari kuhinji pogrešali in kaj bi spremenili! Tako kot pri vsaki stvari, se tudi na področju notranjega opremljanja trendi ekspresno spreminjajo. Ste bili včasih za strogo L postavitev, danes pa želite dodati kuhinjski otok s praktičnim “šank” pultom? Ste bolj rustikalen navdušenec/ka ali v skladu s trendi prisegate na moderen oziroma klasičen stil? Ne glede na vaše želje, imamo za vas pripravljene ustrezne rešitve!  Rezervirajte si svoj termin za brezplačen 3D izris kuhinje .

Zares poznate svoj stil?

Ste že odločeni kakšen stil kuhinje vam je pisan na kožo? Veste, kateri odtenki najbolje definirajo vaš slog notranje opreme? Imate jasno sliko o postavitvi? Pri načrtovanju vaše sanjske kuhinje je smiselno premisliti, kaj so specifike posameznih stilov in za katere funkcionalne rešitve enostavno morate izvedeti, preden sprejmete dokončno odločitev. Seveda pa nismo pozabili niti na kuharske navdušence, zato bomo redno objavljali tudi nevsakdanje in okusne recepte, ki bodo morda tudi vam popestrili kakšno nedeljsko kosilo ali večerjo. Še več zgodb, receptov pa odkrijte na našem Facebook profilu.

Prebrskajte med članki in ujemite svojo sanjsko kuhinjo

Vas zanima, kakšne so pasti pri izbiri kuhinje vaših sanj? Zakaj so rustikalne kuhinje za marsikatero našo stranko še vedno nekaj posebnega? Kako do hišnim ljubljenčkom prijazne kuhinje? Za vas smo pripravili takšne in drugačne zgodbe in napotke, ki so pomembni pri načrtovanju kuhinje. Kuhinje, ki bo za vas sanjska in popolnoma prilagojena vašim potrebam ter željam.

Spremljajte nas tudi na našem Facebook profilu.

23.07.2020

Danes imajo mnoge hiše in stanovanja dodatni prostor – Utility. To je prostor za shranjevanje perila, likanje, in pranje.

08.07.2020

Poleg kuhinj vam nudimo še ostalo notranjo opremo za vaš dom, kot so jedilnica, dnevna soba, predsoba, utility – gospodinjska soba, kopalnica.

V prejšnjem blogu smo spoznali kej feng shiu je, tokar pa vabljeni k branju kratkih nasvetov kako feng shiu vpeljati v prostor.

Kuhinja je osrednji prostor doma. Ključno je, da se v njej dobro počutite. Vabljeni k branju kako lahko kuhinjo načrtujete po smernicah feng shuia

26.05.2020

Kako maksimalno izkoristiti kuhinjo v majhnem prostoru. Kakšni so triki glede postavitve in izbire barv, da lahko kuhinjo optično povečamo?

Pričetek lepega vremena, odprtje sezone piknikov. Za mnoge najlepši letni čas, ki nas zapolni z pozitivno energijo. Zakaj nebi tega prenesli v srce vašega doma?

20.04.2020

Ste dobili željo po peki domačih bombetk s sirom in semeni? V prispevku smo vam pripravili video, kjer je opisana in prikazana preprosta priprava najokusnejših bombetk.

Kaj je ergonomija in kako pomembna je pravilna ergonomska razporeditev kuhinjskih elementov in aparatov? Vabljeni k branju.

Kuhinja je središče vašega doma. Poskrbite, da se boste v njej prijetno počutili. Vse kar morate vedeti o osvetlitvi vaše kuhinje. Vabljeni k branju.

Kako je potekal razvoj kuhinj skozi različna zgodovinska obdobja in kdaj je kuhinja postala sinonim za druženje? Vabljeni k branju.

Smo največji specialist na področju kuhinj in bele tehnike v Sloveniji. Poskrbimo za celoten nakupni proces – od svetovanja do montaže.

27.02.2020

V mesecu novembru in decembru 2019 smo del sredstev od vsake prodane kuhinje namenili MZPMV

Ob načrtovanju nove kuhinje se porodi kup vprašanj in dilem. Kako in kje sploh začeti? Kakšno kuhinjo želim? Kaj vse v kuhinji potrebujem? Vabljeni k branju kratkega povzetka dilem in težav pri načrtovanju kuhinje.

Kakšne trende kuhinj nam je prineslo leto 2020? Dvajseta leta 21. Stoletja v svet kuhinj prinašajo svež veter. Kuhinja še nikoli ni bila tako dovršena in izpopolnjena kot je danes.

Če imate majhen kuhinjski prostor, je ključno, da do potankosti izkoristite vsak kotiček vaše kuhinje. Obstajajo …