fbpx

YOUR CART

Edit Cart
  • V košarici ni izdelkov.

Darjina kuhinja - Svetla, prostorna z elegantno teksturo

Kuhinjski projekt

S sodobno imitacijo lesa in kamna v kombinaciji z belo barvo ter premišljeno postavitvijo je Darji z našo pomočjo uspelo načrtovati prostor, v katerem bo s svojo družino z veseljem preživela svoj čas. Pri načrtovanju smo posebno pozornost posvetili izkoristku prostora in svetlobi.

 

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj posebnega? Kuhinjo, ki bo kar zasijala v vašem domu?

 

Prijavite se na brezplačen izris ali nas pokličite na telefonsko številko 080 7338 in se pridružite mnogim zadovoljnim strankam, ki so nam zaupale načrtovanje kuhinje! 

Kuhinjski projekt
IMG_6740
IMG_6752
IMG_6750
IMG_6758
IMG_6759
IMG_6760
IMG_6761
IMG_6762
IMG_6763
IMG_6764
Kuhinjski projekt
IMG_6740
IMG_6752
IMG_6750
IMG_6758
IMG_6759
IMG_6760
IMG_6761
IMG_6762
IMG_6763
IMG_6764
Fronta_332

Fronta

Alpsko bela, mat (332)

Pult_378

Pult

Črni beton (378)

Ročaj_350

Ročaj

Nerjaveče jeklo, mat (350)

“Prvi 3D izris smo naredili pri arhitektu in ga kasneje nesli v vašo poslovalnico v Kranj, kjer smo ga dodelali. Nad končno izvedbo sem bila navdušena.”

 

Darja

Izris kuhinje
Kuhinjski projekt

Želite rezervirati termin za brezplačen 3D izris kuhinje?

Pokličite nas na brezplačno številko 0807338

Darja je povedala…

 

Kako ste se odločili za nas? Smo bili vaša prva izbira?

Najprej smo pregledali kataloge in izbirali kuhinje. Prvi 3D izris smo naredili pri arhitektu in ga kasneje nesli v vašo poslovalnico v Kranj, kjer smo ga dodelali. Nad končno izvedbo sem bila navdušena.

 

Kako ste bili zadovoljni s svetovalcem?

Zelo, sledila je najinim željam, naju poslušala in ni vsiljevala svojih idej. Predstavila je konkretne rešitve in nama predlagala kar nekaj koristnih nasvetov, katere smo tudi realizirali.

 

Se kaj pripetilo pri izrisu, da niste bili zadovoljni?

Ne. Pri izrisu je bilo vse super. Tudi pri popravkih se je svetovalka zelo potrudila, si vzela čas in pomagala. Večkrat smo dodelali načrte in popravljali malenkosti. Vse je potekalo brez zapletov.

 

Kako ste pa bili zadovoljni z naslednjim korakom, izmero?

Odlično. Vse super, se vidi, da je ekipa že zelo utečena. Vse je potekalo brez zapletov. Tudi pri montaži, je monter bil ves čas v kontaktu s svetovalko katera nama je načrtovala kuhinjo. Komunikacija med njima je bila jasna in bila sta zelo usklajena.

 

Ste imeli kakšne dvome pred izrisom?

Ja. Verjetno tako kot večina mladih parov sva bila tudi midva malo skeptična. Predvsem zato, ker gradbena dela še niso bila dokončana in naju je skrbelo, da bi prišlo do odstopanj. Kasneje sva ugotovila, da je bil strah odveč saj smo izris prilagodili in vse je izpadlo tako kot sva želela.

 

Kaj vam je najbolj všeč v vaši kuhinji?

Prostornost, izvlečne omarce, svetloba, predalniki in da smo maksimalno izkoristili prostor.

 

Ste bili zadovoljni z dobavnim rokom?

Ja zelo. Ubistvu ste nas vi preganjali (smeh). Presenečeni smo bili nad hitrostjo dobave.

 

Ali ste vedeli, da nudimo tudi pohištvo za ostale prostore?

Ja. Svetovalka naju je opozorila in predstavila vašo ponudbo. Dogovorili smo se, da bomo kasneje tudi kupili jedilno mizo v isti izvedbi.

 

Kakšna bi bila vaša končna ocena kuhinje in storitev?

Vse super. Samo pri enem predalu smo rahlo poškodovali izvlečna vodila, ampak smo že z reklamacijsko službo rešili. Čakamo novega. Ostalo je potekalo brez zapletov. S celotno storitvijo sem zadovoljna in jo priporočam vsakemu, ki bi želel brezskrbno načrtovati kuhinjo.

ZAKLJUČENI PROJEKTI, ZADOVOLJNE STRANKE!

Različni stili, pisani barvni odtenki, raznolike postavitve! A vsem je skupno eno! Vsaka je popolnoma unikatna in prilagojena njihovim potrebam.

seperator - kuhinje po meri