fbpx

YOUR CART

Edit Cart
  • V košarici ni izdelkov.

Elenina in Matičeva kuhinja - Temna moderna kuhinja

kuhinjski projekt

Elena in Matic sta želela temnejšo, moderno kuhinjo z več delovne površine. Pri prenovi hiše sta skrbno načrtovala vsak kotiček in tudi kuhinja ni bila izjema. Že pred izrisom sta vedela kakšno postavitev želita in kako bosta izkoristila prostor. Temne ličnice v kombinaciji lesa so resnično nekaj posebnega in dajejo kuhinji poseben pridih.

 

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj posebnega? Kuhinjo, ki bo kar zasijala v vašem domu?

Prijavite se na brezplačen izris ali nas pokličite na telefonsko številko 080 7338 in se pridružite mnogim zadovoljnim strankam, ki so nam zaupale načrtovanje kuhinje! 

IMG_6672
IMG_6628
IMG_6633
IMG_6634
IMG_6636
IMG_6637
IMG_6638
IMG_6639
IMG_6643
IMG_6644
IMG_6650
IMG_6663
IMG_6672
IMG_6628
IMG_6633
IMG_6634
IMG_6636
IMG_6637
IMG_6638
IMG_6639
IMG_6643
IMG_6644
IMG_6650
IMG_6663
Fronta

Fronta

Črna mat (340)

pult

Pult

Imitacija hrasta (272)

ročaj1240

Ročaj

Brezročajna črna (240)

“Že pred izrisom sva se dobro pozanimala o možnih kombinacijah in postavitvi kuhinje. Mojčini nasveti za maksimalni izkoristek prostora in funkcionalnih rešitvah so pa dali piko na i celotnemu projektu.”

 

Elena

osinicki
kuhinjski projekt

Želite rezervirati termin za brezplačen 3D izris kuhinje?

Pokličite nas na brezplačno številko 0807338

Elena je povedala…

 

Kako ste bili zadovoljni z izrisom?

Super je bilo, nimava pripomb. Naknadno sva prestavila pečico na višjo lego, da sva naredila prostor za mikrovalovno. Zavedava se, da veliko ljudi nima več mikrovalovne pečice, ampak mi smo je preveč navajeni, še posebej zjutraj (smeh).

 

Zakaj ste se odločili za ta stil?

Bele kuhinje si nisem želela, ker je po mojem okusu preveč monotona. Iz tega razloga sem se že v začetku odločila za temnejše odtenke. Ko sva s hčerko obiskali salon se ji je zelo prikupila modra barva zato sva na koncu naredili kombinacijo.

 

Ponuja kuhinja dovolj delovne površine?

Površine je bistveno več, kot sva je imela prej, ko nisva imela otoka. V bistvu smo celo hišo preuredili in adaptirali, zato je bila to odlična priložnost za dober premislek o tem, kakšno kuhinjo potrebujemo in kako optimalno izkoristimo prostor. Problem sva imela, ker sva bila primorana dostavo in montažo kuhinje prestaviti za cel mesec, saj so se tla prepočasi sušila.

 

Ali vam je pri postavitvi pomagal svetovalec / svetovalka

Ne. Za postavitev sva se odločila sama. Svetovalka Mojca nama je pomagala pri funkcionalnih rešitvah, elementih, izvlečnih predalih in izkoristku prostora. Na Mojčin nasvet smo tudi prestavili štedilnik in ni nama žal.

 

Kaj vama je bilo všeč pri svetovanju?

Priročni nasveti. Mojca nama je svetovala zapolnitev prostora nad hladilnikom in druge malenkosti, ki na koncu naredijo velike spremembe pri izkoristku prostora. Pomagala nama je tudi pri osvetlitvi prostora. Sva super zadovoljna.

 

Kako ste bili zadovoljni z dobavnim rokom?

Zelo zadovoljna. Kot sem že prej omenila, so naju dobavni roki presenetili, saj so resnično kratki. Zaradi počasnega sušenja tal smo zamaknili dobavo in montažo za en mesec.

 

Splošno mnenje o naši storitvi in svetovalki?

Vse je bilo super. Mojco sva res pogosto klicala in vedno si je vzela čas za naju ter nama pomagala. Resnično vse pohvale Mojci.

ZAKLJUČENI PROJEKTI, ZADOVOLJNE STRANKE!

Različni stili, pisani barvni odtenki, raznolike postavitve! A vsem je skupno eno! Vsaka je popolnoma unikatna in prilagojena njihovim potrebam.

seperator - kuhinje po meri