fbpx

YOUR CART

Edit Cart
  • V košarici ni izdelkov.

Moderna kuhinja z otokom - Vitina kuhinja

Moderna kuhinja z otokom s čistimi linijami, prefinjenimi materiali in jasno razporeditvijo. Vita je svojo sanjsko kuhinjo načrtovala v salonu GA+ kuhinje Kranj. Rezultat je sodobno zasnovana moderna kuhinja, ki sledi najnovejšim trendom. Vita je želela kuhinjo, ki bo funkcionalna, topla in v kateri se bo počutila prijetno.

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj posebnega? Kuhinjo, ki bo kar zasijala v vašem domu?

Prijavite se na brezplačen izris ali nas pokličite na telefonsko številko 080 7338.

“Vedela sem, da bo v tem prostoru postavljena moderna kuhinja z otokom, ki bo funkcionalna in v kateri se bom počutila prijetno.”

 

Vlita

moderna-kuhinja-z-otokom
moderni-kuhinjski-otok
moderna-kuhinja
MV6_5624
MV6_5629
dvizni-predali
izkoristek-prostora-v-moderni-kuhinji
MV6_5634
MV6_5637
MV6_5638
MV6_5644
dekorativna-stena
MV6_5651
moderna-kuhinja-z-otokom
moderni-kuhinjski-otok
moderna-kuhinja
MV6_5624
MV6_5629
dvizni-predali
izkoristek-prostora-v-moderni-kuhinji
MV6_5634
MV6_5637
MV6_5638
MV6_5644
dekorativna-stena
MV6_5651
kuhinjska fronta 817 alpsko bela visoki sijaj lak

Fronta

Alpsko bela, visoki sijaj (817)

kuhinjski-pult-198

Delovna plošča

Reprodukcija hrasta Sierra (198)

Rocaj550

Ročaji 

Obdelava iz nerjavečega jekla (550)

VTA PRAVI:

 

 

Zakaj ste se odločili za moderno kuhinjo z otokom?

Brskala sem po internetu in gledala različne stile kuhinj. V prejšnji hiši sem imela več kot 25 let isti stil kuhinje in želela sem spremembo. Iskala sem svetlo moderno kuhinjo, ki bo prijetna in v kateri se bom dobro počutila.

 

Zakaj ste se odločili za GA+ kuhinje?

Obiskala sem kar nekaj različnih ponudnikov in pridobila več ponudb. Cene so bile približno iste. Na koncu me je s svojim znanjem in idejami gospod Marjan iz salona GA+ kuhinje Kranj prepričal. Ustrežljivost in znanje, ki ga je pokazal na svetovanju, je bilo na višjem nivoju kot drugje. Vzel si je čas, mi razložil vse detajle in svetoval pri opremi ter postavitvi.

 

Ste že vnaprej vedeli, kakšno kuhinjo želite?

Ja. Prostor, kjer je kuhinja postavljena, ne dopušča veliko. Vedela sem, da bo v tem prostoru postavljena moderna kuhinja z otokom, ki bo funkcionalna in v kateri se bom počutila prijetno. Nagibala sem se tudi k svetlejšim odtenkom v kombinaciji lesa. Ostalo sem pa prepustila gospodu Marjanu, saj je on strokovnjak na tem področju. Opravil je odlično delo.

 

Kaj vam je v vaši novi kuhinji najbolj všeč?

Težko bi izpostavila samo eno stvar. V kolikor bi ponovno načrtovala, bi vse ponovila. Na steni sem poskusila posaditi začimbe, ampak žal niso uspele (smeh). Sedaj to okrasno steno krasijo rože. Z celotno kuhinjo sem zadovoljna in ničesar ne bi spremenila. Pri aparatih bi pa naredila nekaj sprememb. Odločila sem se za Bosch aparate, sicer sem z njimi zelo zadovoljna, ampak navajena sem na Electrolux. Če bi se ponovno odločala, bi verjetno zamenjala pomivalni stroj. Sicer je trenutni zelo dober in deluje brezhibno, ampak mi je bolj pri srcu ostal prejšnji, predvsem zaradi uporabniške izkušnje. Bila sem ga navajena.

 

Kakšna bi bila vaša končna ocena naših storitev?

Vse super, ocenila bi kuhinjo, svetovanje in montažo z 10-ko.

ZAKLJUČENI PROJEKTI, ZADOVOLJNE STRANKE!

Različni stili, pisani barvni odtenki, raznolike postavitve! A vsem je skupno eno! Vsaka je popolnoma unikatna in prilagojena njihovim potrebam.

seperator - kuhinje po meri