fbpx

YOUR CART

Edit Cart
  • V košarici ni izdelkov.

Erikova kuhinja - moderna majhna kuhinja

Erik je želel svetlo, moderno kuhinjo, ki bo popestrila stanovanje. Načrtovanje kuhinje je zaradi posebnosti prostora predstavljalo velik izziv s katerim smo se uspešno poprijeli. Prostor je manjši in temnejši in svetla kuhinja ga je lepo popestrila. Rezultat je krasna moderna, mala kuhinja, ki definitivno izstopa iz povprečja.

 

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj posebnega? Kuhinjo, ki bo kar zasijala v vašem domu?

Prijavite se na brezplačen izris ali nas pokličite na telefonsko številko 080 7338.

“Obiskal sem salon GA+ kuhinje v Ljubljani in takoj naredil izris. Prostor, v katerem je kuhinja postavljena, je poseben, zato se je vaš svetovalec g. Sašo zelo potrudil, da se je vse ujemalo.”

 

Erik

mala-kotna-kuhinja
majhna-kotna-kuhinja
primer-kotne-kuhinje
predali-v-majhni-kotni-kuhinji
majhna-svetla-kotna-kuhinja
izkoristek-prostora-v-majhni-kuhinji
svetla-kotna-kuhinja
mala-kotna-kuhinja
majhna-kotna-kuhinja
primer-kotne-kuhinje
predali-v-majhni-kotni-kuhinji
majhna-svetla-kotna-kuhinja
izkoristek-prostora-v-majhni-kuhinji
svetla-kotna-kuhinja
garderoba-fronta-341

Fronta

Kameno siva, supermat (341)

Kuhinjski pult imitacija hrasta 356

Delovna plošča

Reprodukcija hrasta (356)

rocaji 240 črni

Ročaji 

Črni (240)

ERIK PRAVI:

 

 

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Vsa oprema v stanovanju je moderna, zato sem si želel, da bo tudi kuhinja temu primerna. Prostor je manjši in temnejši. Svetla, moderna mala kuhinja je ta prostor popestrila. Želel sem preprosto, praktično kuhinjo, ki bo tudi enostavna za vzdrževanje.

 

Zakaj ste se odločili za GA+ kuhinje?

Zaradi kvalitete in dobrih rešitev. Obiskal sem salon GA+ kuhinje v Ljubljani in takoj naredil izris. Prostor, v katerem je kuhinja postavljena, je poseben, zato se je vaš svetovalec g. Sašo zelo potrudil, da se je vse ujemalo.

 

Kaj vam je bilo všeč pri svetovanju?

Osnovno skico kuhinje sem že imel, ampak sva s Sašem naredila nekaj sprememb. Super sva se ujela, s svojim znanjem mi je zelo pomagal. Sem pa že pred svetovanjem približno vedel, kako bo kuhinja izgledala in kakšna bo njena postavitev.

 

Kaj vam je najbolj všeč v novi kuhinji?

Definitivno praktičnost. Vse je pri roki, vse se lepo pospravi in prostora za shranjevanje je res veliko. Design kuhinje je takšen, kot sem si ga zamislil. Malo se razlikuje od ostalih klasičnih kuhinj, ampak jaz sem si to želel.

 

Ste bili zadovoljni z dobavnim rokom?

Ja, sicer je kuhinja malo zamujala, ampak ni bilo problema. Montirala se je ravno v času dopustov in smo se usklajevali glede datuma montaže. Vse ostalo je potekalo, kot smo se dogovorili.

 

Kašna bi bila vaša končna ocena storitev in montaže?

Vse je potekalo nad pričakovanji in brez zapletov, z izjemo usklajevanja datuma montaže zaradi dopustov. Zadovoljen sem s svetovanjem in strokovnostjo g. Saša in tudi s strokovnostjo vaših monterjev. Bi vas definitivno priporočil vsem, ki potrebujejo kuhinjo in želijo celotno storitev.

ZAKLJUČENI PROJEKTI, ZADOVOLJNE STRANKE!

Različni stili, pisani barvni odtenki, raznolike postavitve! A vsem je skupno eno! Vsaka je popolnoma unikatna in prilagojena njihovim potrebam.

seperator - kuhinje po meri