fbpx

YOUR CART

Edit Cart
  • V košarici ni izdelkov.

Živina kuhinja - Moderna kuhinja s stilom, ki vas bo očarala

kuhinje akcija

Živa je že na začetku vedela, da si želi prostorno in funkcionalno kuhinjo, ki jo je mogoče hitro očistiti in v kateri bo vsakdanje delo postalo užitek. Krasen preplet alpsko belih odtenkov, lesenih dekorjev in urabnističnega odtenka – imitacije betona se skupaj zlijejo v zares krasno kuhinjo, ki kar kliče po druženju in zabavnem ustvarjanju. Piko na i doda podaljšan šank pult, ki omogoča hitro obedovanje za dve osebi. Krasna kuhinja, ki nas je očarala, saj se v njej resnično začuti povezanost elementov in toplina.

 

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj posebnega? Kuhinjo, ki bo kar zasijala v vašem domu?

Prijavite se na brezplačen izris ali nas pokličite na telefonsko številko 080 7338 in se pridružite mnogim zadovoljnim strankam, ki so nam zaupale načrtovanje kuhinje! 

izris kuhinje po meri (3)
brezročajne kuhinje (2)
brezročajne kuhinje (3)
brezročajne kuhinje (2)
brezročajne kuhinje (10)
izris kuhinje po meri (19)
kuhinje akcija
kuhinje po meri (1)
kuhinje po meri (4)
kuhinje po meri (5)
kuhinje po meri (7)
kuhinje po meri
izris kuhinje po meri (3)
brezročajne kuhinje (2)
brezročajne kuhinje (3)
brezročajne kuhinje (2)
brezročajne kuhinje (10)
izris kuhinje po meri (19)
kuhinje akcija
kuhinje po meri (1)
kuhinje po meri (4)
kuhinje po meri (5)
kuhinje po meri (7)
kuhinje po meri
kuhinjska fronta alpsko bela mat 168

Fronta

Alpsko bela, mat (168)

caledonia kuhinjski pult

Pult

Caledonia, imitacija betona (266)

kuhinja brezročajna LINE n

Ročaj

Brezročajna kuhinja (N-LINE)

“V bistvu je bilo tako, da nam je že arhitektka v osnovi naredila približen izris kuhinje in v tem stilu smo kasneje to tudi izvedli. Je pa vaš svetovalec kasneje iz tega izhodišča zelo uspešno nadaljeval celoten projekt do končne izvedbe. “

 

Živa

izris kuhinje po meri
brezročajne kuhinje (7)

Želite rezervirati termin za brezplačen 3D izris kuhinje?

Pokličite nas na brezplačno številko 0807338

Živa je povedala …

 

Zakaj ste izbrali moderen stil, brezročajne fronte?

Brezročajne fronte in nasplošno moderno pohištvo se sklada s stilom celotne hiše in preostalega interierja. Preprosta za očistiti, enostavna in uporabna!

 

Ponuja kuhinja dovolj delovnih površin za vsakdanje delo?

Vsekakor, to je za opaziti, kajne? (smeh) To mi je najbolj všeč pri naši novi kuhinji, ki ponuja ogromno prostora tako za delo, kot tudi za shranjevanje. Super res!

 

Kako je sedaj delo v kuhinji, funkcionalne rešitve so ustrezne?

Definitivno, veliko bolje kot prej, delo poteka bolj tekoče in učinkovito! Prej smo bili v precej manjšem stanovanju, tudi kuhinja je bila precej majhna, sedaj pa je res užitek delati v novi kuhinji. Kuhinjo zares uporabljamo in se v njej veliko zadržujemo, zelo smo zadovoljni, dobro nam služi!

 

Zakaj tak odtenek?

Radi imamo veliko svetlobe v prostoru in nasplošno smo nekako bolj naklonjeni svetlejšemu pohištvu, ki poživi celotno stanovanje.

 

Ste imeli že v naprej začrtano, kako bo kuhinja izgledala, kakšne funkcionalnosti boste izbrali, ali vam je pri tem pomagal naš svetovalec?

V bistvu je bilo tako, da nam je že arhitektka v osnovi naredila približen izris kuhinje in v tem stilu smo kasneje to tudi izvedli. Je pa vaš svetovalec kasneje iz tega izhodišča zelo uspešno nadaljeval celoten projekt do končne izvedbe.

 

Kaj sta z našim svetovalcem upoštevala pri načrtovanju?

Neka osnovna postavitev je bila začrtana, samo približno sem vedela, kaj želim imeti, vaš svetovalec pa mi je seveda predstavil številne dodatne funkcionalne rešitve, pokazal celotno ponudbo, kakšne so možnosti. Skupaj smo se potem odločili, hitro je razumel kakšne so moje želje, kakšen je naš stil in nam temu prilagojeno dal dobre nasvete. Dobro nam je svetoval o površinah, kakšna so najkvalitetnejša vodila in pa vse druge detajle, recimo med drugim tudi o površinah, ki so najbolj primerna za hitro čiščenje in čim manj dela (smeh).

 

Z montažo ste bili zadovoljni?

Ja montaža je bila na datum, za katerega smo se dogovorili. Imeli smo eno manjšo reklamacijo, ki pa so jo ekspresno uredili. Eden od elementov je bil malenkost previsok, pri naročilu je prišlo do neke logistične napake, ampak tudi pri tem so se izkazali kot profesionalci, so res hitro uredili vse potrebno!

ZAKLJUČENI PROJEKTI, ZADOVOLJNE STRANKE!

Različni stili, pisani barvni odtenki, raznolike postavitve! A vsem je skupno eno! Vsaka je popolnoma unikatna in prilagojena njihovim potrebam.

seperator - kuhinje po meri