fbpx

YOUR CART

Edit Cart
  • V košarici ni izdelkov.

Uršina kuhinja - Lesena, elegantna in topla kuhinja

lesena kuhinja

Urša se je odločila za sodobno imitacijo lesa z elegantno teksturo in toplimi toni. Imitacija lesa je osupljivo pristnega videza in poskrbi za brezčasno eleganco, zlasti v kombinaciji s premišljeno izbranimi barvami in s steklenimi poudarki. Za elegantne prehode med bivalnimi prostori se je med drugim odločila za stekleno omarico, ki daje prostoru sodoben pridih. V isti izvedbi je  izbrala regal v dnevni sobi in prišla do prijetne enotne podobe skladno z našim sloganom “več kot samo kuhinja”, kjer aktualna kolekcija nudi celovito in enotno opremo vašega doma.

 

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj posebnega? Kuhinjo, ki bo kar zasijala v vašem domu?

Prijavite se na brezplačen izris ali nas pokličite na telefonsko številko 080 7338.

Lesena-kuhinja-moderna
jedilnica s kuhinjo
lesena kuhinja razporeditev
shramba v kuhinji zaprto
shramba v kuhinji odprto
steklena-omara-zaprta
steklena-omara-odprta
pomicne-police-v-kuhinji_web
pomicne-police-v-kuhinji-odprto_web
kotni predali v kuhinji zaprti
kotni predali v kuhinji odprti
osvetlitev v kuhinji
dnevni prostor
Lesena-kuhinja-moderna
jedilnica s kuhinjo
lesena kuhinja razporeditev
shramba v kuhinji zaprto
shramba v kuhinji odprto
steklena-omara-zaprta
steklena-omara-odprta
pomicne-police-v-kuhinji_web
pomicne-police-v-kuhinji-odprto_web
kotni predali v kuhinji zaprti
kotni predali v kuhinji odprti
osvetlitev v kuhinji
dnevni prostor
Fronta 887 Hrast somerset

Fronta

Hrast somerset (887)

delovna plošča 273 keramika marmor

Delovna plošča

Keramika, Marmor (273)

ročaji 240 črni

Ročaji

črni (240)

“Glede na to, da imava v enem prostoru povezano med seboj kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, sva se prav tako odločila, da preostali del prostora in ne samo kuhinjo, opremiva z istim stilom, zato sva pri vas dodatno kupila vitrino za jedilnico in dnevni regal.”

 

Urša.

izris
Lesena-kuhinja-moderna

Želite rezervirati termin za brezplačen 3D izris kuhinje?

Pokličite nas na brezplačno številko 080 73 38

URŠA PRAVI:

 

Zakaj ste se odločili za ta stil?

Že od samega začetka sva si želela svetlo kuhinjo! Želela sva si moderno brez ročajev, odprto in kjer se čuti toplina. Ne pravijo za prazen nič, da je kuhinja osrčje doma. Bele kuhinje si nisem želela, ker je po mojem okusu preveč monotona. Iz tega razloga sem se že v začetku odločila za kombinacijo svetle z detajli v temnejših odtenkih. Ta je izpolnila vse najine želje, takoj ko sva jo videla. Kontekst celotne hiše smo načrtovali tako, da se v njej čim bolj začuti povezanost z naravo. Odtenki temnejših linij in barva lesa so rdeča nit celotne hiše, zato je bila izbira takšnih odtenkov logična poteza. Prva kuhinja, ki nama je v salonu »padla« v oči.

 

Zakaj ta odtenek?

Prav ta kuhinja je bila razstavljena v vašem salonu, vendar v drugih odtenkih. Linije so naredile takojšen vtis na naju. Takoj nama je padla v oči, vedela sva da bova izbrala ta dekor. Gre za nevtralen odtenek z kombinacijo temnejšega, in prav zaradi te posebnosti se ga bova verjetno težko naveličala, hkrati ga pa lahko kombiniraš z drugo dekoracijo.

 

Kako pa je potekalo načrtovanje, zakaj GA+kuhinje?

Bila sva pri vseh konkurentih in tudi pri določenih izrisala kuhinjo, za določene se nisva odločila že zaradi nama neprofesionalnega pristopa svetovalca. Pri vseh, pri katerih sva dala narediti izris je bil problem kotna rešitev, ki bi omogočala postavitev, ki sva jo želela. Tu je svetovalka Anja predlagala res vrhunsko rešitev. Predlagala je dvojni krožni izvlečni polici oz. vrtiljak. Maksimalno smo izkoristili kot in vanj spravim ogromno stvari, tudi opomni me tudi na določene posode na katere kdaj pozabim (smeh). Glede na to, da imava v enem prostoru povezano med seboj kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, sva se prav tako odločila, da preostali del prostora in ne samo kuhinjo, opremiva z istim stilom, zato sva pri vas dodatno kupila vitrino za jedilnico in dnevni regal.

 

Kaj vam je bilo všeč pri svetovanju?

Všeč mi je bilo, da nama je Anja predlagala elemente, katerih prej sploh nisva poznala, danes pa ne bi mogla brez njih. Na primer dvojni kotni vrtiljak in skriti predal za pribor. Svetovala nama je tudi, da lahko določene aparate skrijemo v omarice in tako posledično ne zavzemajo po nepotrebnem delovno površino. Pri svetovanju ni gledala le na dizajn kuhinje, ampak je upoštevala celoten izgled stanovanja, katerega sva ji med izrisom opisala in pokazala nekaj fotografij, prav tako je upoštevala vse najine želje, kar nama je bilo pomembno (bila sva slišana).

 

Vam je dosti pomagal naš svetovalec, ali ste imeli vse že v glavi?

Nekaj idej sem že imela, mi je pa veliko pomagala tudi svetovalka Anja. Pri svetovanju mi je bilo všeč, da je imela Anja veliko idej. Najbolj mi je bila všeč funkcionalna rešitev za kot pri katerem smo imeli z vašo konkurenco vedno težave. S svetovalko sva se odločili, da bo čim več predalnikov, ker je to veliko bolj funkcionalno. Pri funkcionalnosti izvlečnih predalov za začimbe mi je dobro to, da so vse vedno na dosegu, tudi stvari katere so zadaj skrite posledično ne morem pozabiti na stvari katere ne vidim (smeh). V stari kuhinji je bilo veliko prostorov kateri niso bili do potankosti izkoriščeni. V glavnem, ta »pogruntavščina« poleg drugih me je prav gotovo kupila, zelo dobra zadeva.

 

Kako ste bili zadovoljni z dobavnim rokom?

Več kot pričakovano! Prav presenečena sva bila, ko sva prejela klic, da je kuhinja prispela, v večini primerov sva čakala dlje kot smo se dogovorili. Kuhinja je bila dostavljena v roku, za katerega smo se dogovorili, neglede na to, da so v letošnjem letu izredne razmere. Vse pohvale!

 

Kako ste bili zadovoljni z montažo?

Odlično! V enem samem dnevu je bila kuhinja končana, resnično bi pohvalila monterje. Zelo so pazili da se kaj ne poškoduje. Res so se potrudili in bili pozorni na vsak detajl. Moja pričakovanja so se pretvorila v realnost, resnično sem zadovoljna z celotno storitvijo. GA+kuhinje bi priporočila vsakemu, ki veliko časa preživi v kuhinji in da veliko na kvaliteto, predvsem pa v večini šteje odnos, kateri se splete med kupcem in prodajalcem.

ZAKLJUČENI PROJEKTI, ZADOVOLJNE STRANKE!

Različni stili, pisani barvni odtenki, raznolike postavitve! A vsem je skupno eno! Vsaka je popolnoma unikatna in prilagojena njihovim potrebam.

seperator - kuhinje po meri