fbpx

YOUR CART

Edit Cart
  • V košarici ni izdelkov.
 GA+kuhinje
Celoten projekt prenove oziroma nakupa kuhinje je lahko zapleten in dolgotrajen, če nimate izkušenj z vsemi detajli ustreznega načrtovanja. Prav zaradi tega smo razvili premium paket "brez skrbi", ki je popolnoma brezplačen. Cilj paketa storitev je, da vam načrtovanje in končno realizacijo kuhinjskega projekta čim bolj poenostavimo in naredimo celotno načrtovanje sproščeno in zabavno. Saj veste, za prenovo vaše kuhinje bomo poskrbeli mi, od začetka do konca.
Paket brez skrbi vam omogoča brezplačne storitve pri načrtovanju kuhinje
POGOSTA VPRAŠANJA

Seveda, paket brez skrbi je brezplačen! Ob nakupu kuhinje vam vse te storitve opravimo popolnoma brezplačno, saj: “Za prenovo kuhinje posrkbimo mi, od začetka do konca”

Ne, brezplačno vam vgradimo le aparate, kupljene v salonih GA+kuhinje.

V primeru izrisa na domu, vam bo svetovalec že ob prvem obisku izmeril prostor, predstavil vzorce, pripravil 3D izris kuhinje in ponudbo. Pri načrtovanju kuhinje v salonu pa morate s sabo prinesti okvirne mere, naš svetovalec pa bo po odločitvi za nakup še enkrat preveril pravilnost mer. Nato boste po ogledu po salonu izrisali vašo sanjsko kuhinjo. Paket brez skrbi omogoča brezplačno izmero in izris.

MNENJA STRANK

Same pohvale! Najprej bi se zahvalila Petru za izris in vse potrebno. Pohvaliti moram pa tudi monterja Aljoša in Grega, ki sta delo top opravila!

Eva

Teden dni nazaj sem dobila kuhinjo, ki sem jo naročila pri vas. Pišem vam z namenom, da pohvalim vse vaše zaposlene, še posebej gospoda Jureta, ki nama je izredno pomagal pri načrtu in nama z inovativnimi idejami resnično zadel kar sva želela. Vse pohvale! Redko kdaj ljudje pohvalimo, velikokrat raje kritiziramo. Tako da res hvala, hvala na profesionalnosti in izredno hitri dobavi kuhinje.

Tina

Preglejte si široko ponudbo v naši spletni trgovini.

Tisti, ki so prijavljeni na e-novice, dobijo prav posebne ugodnosti, zato če še nisi član GA kluba, priporočamo, da se prijavite in izkoristite nore popuste.